Πανηγύρισε την δεύτερη ημέρα του Πάσχα, η ιστορική ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά Φύλλων, στην Εύβοια με μεγάλη συμμετοχή των πιστών. Στις Ιερές Ακολουθίες προεξήρχε ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
Στον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό της παραμονής προεξήρχε και κήρυξε τον θείο λόγο ο Ηγούμενος Αρχιμ. Χριστόδουλος Μάνιας, συμμετεχόντων και πατέρων – αδελφών της Ιεράς Μονής, ενώ ανήμερα χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος, συλλειτουργούντος του Ηγουμένου π. Χριστοδούλου και πατέρων – αδελφών της Ιεράς Μονής, ενώ την ιερά υμνωδία διηκόνησε εξαιρετικά Χορός μαθητών της Χορός μαθητών της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως, υπό την διεύθυνση του κ. Στυλιανού Μπενή.
Μετά την Θεία Λειτουργία, στην οποία πολλοί χριστιανοί κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων, έλαβε χώρα, κατά την παράδοση, η Λιτανεία της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Γεωργίου γύρω από τον περίβολο της Ιεράς Μονής, την οποία συνόδευσαν καβαλάρηδες με τα άλογά τους, η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλκιδέων, άγημα από το 575 Τάγμα Πεζοναυτών Αυλώνας, μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Χαλκίδος «Τ’ Αλωνάκι» και πλήθος κόσμου.
Μετά την επιστροφή της Λιτανείας, εψάλη η Αρτοκλασία και ευλογήθηκε το φαγητό – πανηγύρι, το οποίο προετοίμασαν εθελοντές, αξιοποιώντας τις προσφορές των τοπικών κτηνοτρόφων και προσεφέρθη σε όλους τους πανηγυριστές, ενώ ο Σεβασμιώτατος κήρυξε τον θείο λόγο, αναφερθείς στην «διπλή χαρά» της Ανάστασης και της Εορτής του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου.
Τέλος, πριν την Απόλυση, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος προσέφερε το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτου στον εγκαταβιούντα στην Ιερά Μονή και έχοντα την ευθύνη της τελέσεως των καθημερινών ιερών Ακολουθιών και των Θείων Λειτουργιών, π. Χριστοφόρο Παπαθανασίου, του λαού εκφράζοντος το σύμψηφό του φωνάζοντας το «Άξιος».
Μετά την Απόλυση και την διανομή του Αντιδώρου, έξω από την αυλή της Ιεράς Μονής έλαβε χώρα το «Χοροστάσι του Αη-Γιώργη», προεξαρχόντων των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τ’ Αλωνάκι», τα οποία αναβίωσαν παλαιά παράδοση των κατοίκων της περιοχής του Ληλαντίου Πεδίου, πού ευλαβούνται τον Άγιο Γεώργιο και μοιράζονται της λύπες και τις χαρές τους όλοι μαζί στην αυλή του Αγίου.