Αρχική Μητροπόλεις Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 21 έως 26 Αυγούστου 2021

Πρόγραμμα Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου από 21 έως 26 Αυγούστου 2021

από christina

Ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος το Σάββατο 21 Αυγούστου το απόγευμα στις 7, ευγενώς προσκληθείς, θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας επί τη εορτή της Εφεστίου Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Φανερωμένης.

Την Κυριακή 22 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως ΤρικάλωνΕν συνεχεία και περί ώρα 10:00 θα προστεί της επισήμου Δοξολογίας επί τη απελευθερώση της πόλεως των Τρικάλων από την τουρκική κατοχή. Ακολούθως θα τελέσει Τρισάγιο στην Κεντρική Πλατεία της πόλεως των Τρικάλων.

Το απόγευμα στις 7 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού και των Εγκωμίων προς τιμήν της Υπεραγίας Θεοτόκου στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς Πύλης.

Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Πόρτας Παναγιάς Πύλης.

Το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Την Τρίτη 24 Αυγούστου το πρωί θα Λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Τρικάλων.

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου το απόγευμα στις 7:30 θα Χοροστατήσει και θα ομιλήσει κατά την Ακολουθία του Εσπερινού στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βαλομανδρίου επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.

Το βράδυ θα τελέσει Ιερά Αγρυπνία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Τρικάλων με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Φανουρίου του νεοφανούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ