Αρχική Μητροπόλεις Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 4 έως 10 Νοεμβρίου 2021

Ιερές Αγρυπνίες στην πόλη των Τρικάλων από 4 έως 10 Νοεμβρίου 2021

από christina

Τις προσεχείς ημέρες στην πόλη των Τρικάλων θα τελεσθούν οι κάτωθι Ιερές Αγρυπνίες:

Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσοστόμου.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεπτού Ποιμενάρχου κ. Χρυσοστόμου.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου από 9:30-12:30 βραδινή στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, ο Όρθρος, τα Εγκώμια του Αγίου και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την ίδια ημέρα, με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία, από 8:30-12:30 βραδινή στους Ιερούς Ναούς: α) Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων και β) Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Αιγίνης του Θαυματουργού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου με την ευκαιρία ελεύσεως της Χαριτοβρύτου Δεξιάς Χειρός του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού και της εορτής του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων από 9:30-12:30 βραδινή, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του Αιγυπτίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Επισκέψεως Τρικάλων από 8:30-12:15 βραδινή, ο Εσπερινός, ο Όρθρος και εν συνεχεία η Θεία Λειτουργία. Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας θα τεθεί προς προσκύνηση Ιερό Απότμημα Λειψάνου του Αγίου Μηνά του Αιγυπτίου που φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ